U suradnji sa svojim partnerima, Sjemenarna d.o.o. proizvodi i distribuira brandove;

Green Garden, Pro Garden, Friend, Master, Stoper, Gardener i Vetro, a ujedno zastupa i mnoge renomirane svjetske tvrtke kao što su: BASF, Belchim, Syngenta, Chromos Agro, Agrico, Franchi Sementi, Agrecol, Arcos, Broer, DLF, Van Iperen i dr.

Brandovi s kojima se Sjemenarna prezentira na tržištu BiH dostupni su svima, a mogu se pronaći ne samo u Sjemenarninim agrocentrima nego i u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Sjemenarna d.o.o. posluje kroz razvijenu distributivnu mrežu i posjeduje vlastiti lanac agrocentara. Razvijena distributivna mreža pokriva područje cijele BiH, a usmjerena je prema tržnim centrima i specijalnom kanalu (agrocentrima, agrarijama, zoo centrima, veterinarijama, velikim poljoprivrednim proizvođačima, trgovinama vrtnom opremom itd.).

Lanac Sjemenarninih maloprodajnih mjesta trenutno čini šest velikih i reprezentativnih agrocentra, a smješteni su u Mostaru, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju i Širokom Brijegu.


Imajući u vidu potrebe svojih kupaca iz cijele BiH, Sjemenarna je u funkciju stavila i vlastiti web shop te kupcima omogućila kupovinu iz udobnosti vlastitog doma.

SJEMENARNA DAJE VIŠE!

Prepoznatljiva je rečenica kojom se vodimo u svim segmentima svoga poslovanja. Svojim kupcima dati više, pružiti im vlastite i renomirane svjetske brandove i ispuniti njihova očekivanja glede kvalitete i cijene proizvoda, usluge i informiranosti uz pregršt pogodnosti, činjenice su koje svakodnevno opravdavaju poklonjeno nam povjerenje i lojalnost.

Misija
Razvojem snažnih, raznovrsnih i prepoznatljivih brandova visoke kvalitete održati konkurentsku prednost, povećanjem tržišnog udjela jačati poziciju na tržištu, kontinuirano raditi na podizanju svijesti potrošačima o postojanju vlastitih tržišnih marki, neprekidno razvijati sustave distribucije, pratiti zadovoljstvo kupaca i održati status lidera.

Vizija
Postaviti uzorite standarde u svim aspektima svog djelovanja uz širenje poslovanja, usavršavanje i kontinuirani tehnološki napredak.

KONTAKT ADRESA

Fra Didaka Buntića 160 A, Široki Brijeg, BiH,
Tel: +387 39 700 000
Fax: +387 39 706 572

Agrocentar Sjemenarna
LJUBUŠKI

Bana Josipa Jelačića bb, 88 320
Ljubuški, BiH

Tel: +387 39 833 700
Fax: +387 39 833 700

Pogledajte više na web stranici: https://sjemenarna.com/language/hr/

Poslušajte savjete Sjemenarninih stručnjaka:

Crvena kruška – hit među sortama rajčice

Crvena kruška – hit među sortama rajčice

Zaštita povrća od puževa

Zaštita povrća od puževa

Sadnja kalemljene lubenice

Sadnja kalemljene lubenice

Zaštita kućnih ljubimaca od krpelja

Zaštita kućnih ljubimaca od krpelja

Uzgoj kukuruza šećerca iz presadnica

Uzgoj kukuruza šećerca iz presadnica

Primjena gnojiva Sinergon kod sadnje presadnica povrća

Primjena gnojiva Sinergon kod sadnje presadnica povrća

Sjemenarna / Radio Ljubuški