U knjizi nagrađivane novinarke, koja izlazi za nekoliko dana, stoji da su najmlađa kći Donalda Trumpa i njegova bivša snaha bile u intimnim vezama sa svojim čuvarima, što po zakonu nije dozvoljeno. Ono što će se izlaskom knjige u javnost još saznati, moglo bi jako uzdrmati Trumpove, piše Gloria.hr.

Trumpove potresa novi skandal i to zbog nagrađivane novinarke Carol Leonnig koja je u svojoj knjizi iznijela teške optužbe protiv nekih članica ove moćne obitelji. Naime, u knjizi, koja izlazi 18. svibnja, piše da su Trumpova najmlađa kći Tiffany i bivša supruga njegovog sina Donalda Trumpa Jr.-aVanessa,  imale intimne odnose sa agentima Tajne službe.

Iako knjiga pod nazivom “Zero Fail: The Rise and Fall of the Secret Service” još uvijek nije dostupna za javnost, novinari Guardiana i Washington Posta došli su u posjed njezinih dijelova u kojima se detaljno opisuje odnos Trumpove kćeri i bivše snahe s njihovim čuvarima.

Iako na ovakve napise poznate osobe većinom šute, Tiffany Trump oglasila se putem svoje glasnogovornice koja je izjavila da navodi u knjizi “nisu ništa više od tračeva i jednostavno nisu istina” te da je “Tiffanyjin odnos s Tajnom službom bio u potpunosti profesionalan”.

Agentima Tajne službe nije dozvoljeno biti u bliskim odnosima s osobama koje štite pa je time ovaj skandal još i veći.

U knjizi novinarke koja je bila nagrađena Pulitzerom između ostalog stoji da je Vanessa započela vezu s jednim od agenata koji je čuvao Donalda Trumpa mlađeg i njegovu obitelj te je u ožujku 2018. podnijela zahtjev za razvodom.

Tiffany je pak zavela drugog agenta, a preostali članovi Tajne službe bili su zabrinuti što Trumpova kći provodi toliko vremena s njihovim kolegom.

Agent je premješten na drugu poziciju, unatoč tome što su i on i Tiffany rekli da između njih nije bilo neprimjerenih odnosa. 

Trumpova nasljednica navodno je počela izlaziti sa svojim trenutnim zaručnikom Michaelom Boulosom krajem 2018. godine, a par je najavio zaruke dan prije odlaska Donalda Trumpa iz Bijele kuće.

“Američka tajna služba je svjesna nadolazeće knjige koja prikazuje prošle izazove koje je agencija nadišla i evoluirala iz njih. Sada i kroz 156 godina svoje povijesti, vješta radna snaga agencije je posvećena uspješnom izvršenju svojih misija”, rekao je glasnogovornik tajne službe. 

PIŠE PSD

error: Content is protected !!