Glazbenik Kanye West je vrlo brzo nakon razvoda od Kim Kardashian našao utjehu.

Špekulacije su se pokazale istinitima, 44-godišnji glazbenik i modni kreator i Irina Shayk, bivša supruga glumca Bradleyja Coopera novi su svjetski, vrući par.

Kako piše britanski Daily Mail, 35-godišnja manekenka i reper uhvaćeni su na romantičnom putovanju u Provansu u Francuskoj, gdje su zajedno proslavili i njegov 44. rođendan.

Par je navodno tri noći boravio u luksuznom hotelu Villa La Coste, gdje se cijene noćenja kreću od 10.000 kuna. Odjavili su se u srijedu.

Tada su pak uhvaćeni i na aerodromu u New Jerseyu, gdje se Irina pokušavala sakriti od paparazza, koji su ih spremno čekali.

image

Itekako će biti zanimljivi komentari njihovih bivših partnera, kad odluče progovoriti na ovu temu.

Ne treba sumnjati da Kim Kardashian hoće.

image

Glasine o tome da su Irina i Kanye zajedno šire se od prošlog mjeseca.

Kanye West i Kim Kardashian pokrenuli su brakorazvodni postupak u veljači ove godine, Irina je dvije godine nakon razvoda od glumca i redatelja Bradleyja Coopera, bila sama.

image

I prije Coopera ljubila je slavno lice, ono nogometaša Christiana Ronalda. 

image

Zanimljivo je kako mediji notiraju da se Irina i Kanye znaju više od desetljeća. Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 2010. je godine, naime, glumila anđela u Kanyeovom  spotu za pjesmu “Power”.

Prošle godine puno se pisalo o Westovim problemima psihičkim problemima. U vrijeme kad je najavio predsjedničku kandidaturu u više je navrata pokazao da nije najstabilnije.

Na skupu u Charlestonu nosio je prsluk otporan na metke, a kad se dotakao teme o abortusu, slomio se i počeo plakati pred svima prisutnima, otkrivajući iskustvo koje je prvo proživjela njegova majka Donda West, a potom i njegova supruga Kim Kardashian.

image

Upravo je ona više puta govorila kako je njezinom suprugu neophodna potpora.

Bradley Cooper je pak imao problema s alkoholom.

Otkrio je medijima da je postao sretan čovjek otkad ne pije.

Zgodni glumac je ustvrdio kako bi bio umro od alkohola da u jednom trenutku nije shvatio da je prešao granicu.

image

– Morao sam to učiniti, želim živjeti – kazao je.

Irina očito ne zazire od muškaraca s problemima. Čini se da je upravo oni privlače.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr