Cristiano Ronaldo se uključio u treninge s ostatkom Juventusove momčadi, ali to ne znači da je prestao razmišljati o transferu, navodi španjolski As, dodajući da portugalski napadač i dalje razmišlja o povratku u Real Madrid ili o odlasku u Paris Saint-Germain.

Da će napustiti Juventus, odlučio je prije šest mjeseci, tvrdi se, a mišljenje nije promijenio. Namjerava otići, i to što je prije moguće. U koji će klub, to ovisi o Kylianu Mbappeu.

Bude li napadač PSG-a prodan Real Madridu, onda bi Ronaldo mogao popuniti njegovo mjesto u francuskoj momčadi. Ostane li Mbappe u klubu, pokušat će se vratiti u Real Madrid, u kojem je stekao status ikone zabivši 450 golova u 438 utakmica u pohodu na 15 trofeja, među kojima su četiri Lige prvaka i dva trofeja u španjolskom prvenstvu.

As navodi da je njegov povratak nerealno očekivati jer je prvi čovjek kluba Florentino Perez taj transfer već opisao kao besmislen za Real. Ipak, kao nada za realizaciju tog transfera spominje se Ronaldov odnos s trenerom Carlom Ancelottijem.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!