Ljepotica Donna D’Errico (53) je 90-ih godina oduševila sve zbog svoje uloge u seriji “Spasilačka služba”, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u ležernom izlasku u Santa Monici. Izašla je vani sa svojim prijateljima, no zbog onoga što je na sebe stavila nije ni čudo što su svi pogledi bili uprti upravo u nju.

Donna je na sebi imala bijelu kratku majicu dugih rukava koja je zbog preotvorenog dekoltea pokazala sve čari njezinog raskošnog poprsja. 53-godišnja glumica nasmiješeno je pozirala fotografima te se nije obarizala na to što su svi gledali u njezin dekolte, ispod kojeg očito nije imala ni grudnjak. Ljepotica za kojom su mnogi uzdisali se od dana najveće slave gotovo uopće nije promijenila, a na svoj mladolik izgled je jako ponosna. 

Inače, Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, a prošle se godine skinula do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je samo prekrivena crvenom bojom, a njezin dobrotvorni potez dobio je mnogo odobravanja obožavatelja. I dalje se bavi glumom, a posljednje je snimila filmove “116 MacDougal” i “Escape from Area 51”.

D’Errico je bila u braku s rockerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila kći Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D’Errica ima iz prijašnje veze.

2-2021-10-09-08-05-46-53.2.jpg

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!