U suradnji sa svojim partnerima, Sjemenarna d.o.o. proizvodi i distribuira brandove 

Green Garden, Pro Garden, Friend, Master, Stoper, Gardener i Vetro, a ujedno zastupa i mnoge renomirane svjetske tvrtke kao što su: BASF, Belchim, Syngenta, Chromos Agro, Agrico, Franchi Sementi, Agrecol, Arcos, Broer, DLF, Van Iperen i dr. Brandovi s kojima se Sjemenarna prezentira na tržištu BiH dostupni su svima, a mogu se pronaći ne samo u Sjemenarninim agrocentrima nego i u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Sjemenarna d.o.o. posluje kroz razvijenu distributivnu mrežu i posjeduje vlastiti lanac agrocentara. Razvijena distributivna mreža pokriva područje cijele BiH, a usmjerena je prema tržnim centrima i specijalnom kanalu (agrocentrima, agrarijama, zoo centrima, veterinarijama, velikim poljoprivrednim proizvođačima, trgovinama vrtnom opremom itd.).

Lanac Sjemenarninih maloprodajnih mjesta trenutno čini šest velikih i reprezentativnih agrocentra, a smješteni su u Mostaru, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju i Širokom Brijegu.
Imajući u vidu potrebe svojih kupaca iz cijele BiH, Sjemenarna je u funkciju stavila i vlastiti web shop te kupcima omogućila kupovinu iz udobnosti vlastitog doma.

SJEMENARNA DAJE VIŠE!
Prepoznatljiva je rečenica kojom se vodimo u svim segmentima svoga poslovanja. Svojim kupcima dati više, pružiti im vlastite i renomirane svjetske brandove i ispuniti njihova očekivanja glede kvalitete i cijene proizvoda, usluge i informiranosti uz pregršt pogodnosti, činjenice su koje svakodnevno opravdavaju poklonjeno nam povjerenje i lojalnost.

Misija
Razvojem snažnih, raznovrsnih i prepoznatljivih brandova visoke kvalitete održati konkurentsku prednost, povećanjem tržišnog udjela jačati poziciju na tržištu, kontinuirano raditi na podizanju svijesti potrošačima o postojanju vlastitih tržišnih marki, neprekidno razvijati sustave distribucije, pratiti zadovoljstvo kupaca i održati status lidera.

Vizija
Postaviti uzorite standarde u svim aspektima svog djelovanja uz širenje poslovanja, usavršavanje i kontinuirani tehnološki napredak.

KONTAKT ADRESA

Fra Didaka Buntića 160 A, Široki Brijeg, BiH,
Tel: +387 39 700 000
Fax: +387 39 706 572

Agrocentar Sjemenarna
LJUBUŠKI

Bana Josipa Jelačića bb, 88 320
Ljubuški, BiH

Tel: +387 39 833 700
Fax: +387 39 833 700

Pogledajte više na web stranici: https://sjemenarna.com/language/hr/

Poslušajte savjete Sjemenarninih stručnjaka:

Uzgoj povrća u mini plasteniku

Zaštita masline nakon berbe

Začinsko bilje u Vašem domu

Sortiment i sadnja masline u Hercegovini

Upotreba hidrogela u voćarstvu i vinogradarstvu

Ljiljani – dobro poznati ukrasi vrtova