Real Madrid je velikim preokretom s 3:1 svladao PSG u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka te je prošao 18. put u povijesti među osam najboljih momčadi Europe. 

Potpuno različito drugo poluvrijeme donijelo je sjajan rezultat španjolskom velikanu… Analizirali su utakmicu Anton Samovojska, Tomislav Ivković i Marijo Strahonja.

– Moram priznati da me Real iznenadio. Kako je utakmica izgledala u prvom dijelu nitko nije očekivao da će se ovo desiti, ali greške su sastavni dio nogometa, i onda odjednom utakmica krene u drugom smjeru, rekao je Tomislav Ivković.

Marijo Strahonja smatra da je u Benzeminom otimanju lopte Donnarummi bilo elemenata prekršaja.

– Kad bolje pogledamo, ima elemenata za prekršaj, više je sudac kaznio njegovu grešku. Kad gledamo reakciju igrača PSG-a nitko osim Donnarumme nije protestirao, kaže Ivković i dodaje: – Real je nakon toga osjetio krv, a igrači PSG-a bili su rezignirani. Takve greške se ne bi trebale dešavati na ovoj razini, ali događaju se, a gosti su onda krenuli iz greške u grešku.

– Taj gol za 1:1 je sve okrenuo naglavačke, Real odjednom dobije silnu snagu i silan zalet i utakmica odjednom kreće na Realov mlin, sve samo ide, dodao je Anton Samovojska.

Izvor: HRT

error: Content is protected !!