Luki Modriću stižu brojne pohvale za igru u Ligi prvaka protiv PSG-a. Real je pobijedio 3:1 hat-trickom Karima Benzeme u uzvratnoj utakmici osmine finala i ukupnim rezultatom 3:2 prošao dalje. Hrvatski kapetan Luka Modrić asistirao je za drugi gol Benzeme i bio uz njega najbolji na terenu. O Modrićevoj igri imao je što reći i proslavljeni francuski napadač Thierry Henry.

Henry: Modrić ima 36 godina. Wow!

“Moramo pričati o Luki Modriću, apsolutnom čarobnjaku. On ima 36 godina, wow. Samo wow! Modrić vidi na terenu stvari koje drugi ne vide”, rekao je Henry pa dodao: “Kad Santiago Bernabeu krene protiv vas kao protivnika, počinjete se osjećati vrlo malim.”

Modrića je nahvalila i Marca: “Spektakularan. Apoteoza. Njegova igra bila je brutalna. Umnožavao se kako su minute odmicale”, napisao je španjolski list, koji se još jednom naklonio fantastičnom Realovom veznjaku.

Ancelotti: Luka? On je nenadmašan

O Modrićevoj igri izrazio se i njegov trener Carlo Ancelotti, koji je spomenuo i Karima Benzemu: “Svakim danom su sve bolji. Sretan sam što obojica igraju za ovaj klub. Karim je vukao ozljedu i patio se, ali sad se vratio. Luka? On je nenadmašan u svakoj utakmici. Radi fantastičan posao bez obzira na to na kojoj poziciji igra. Nekad je na lijevoj strani, nekad na desnoj, a njegov je doprinos iznimno vrijedan”, rekao je Ancelotti, piše Index.hr.

Ove sezone Modrić u 32 nastupa ima tri gola i sedam asistencija. U svim natjecanjima za Real je odigrao 2480 minuta.

/HMS/

error: Content is protected !!