Iz francuskog velikana ne prestaju pljuštati kritike na račun sudaca i VAR sobe nakon što je Real Madrid nevjerojatnim preokretom slavio 3:1 i izbacio ih iz Lige prvaka.

Španjolski mediji su izvijestili kako je predsjednik PSG-a Al-Khelaifi bio bijesan na suce nakon poraza te da se u pratnji sportskog direktora Leonarda spustio do svlačionice gdje su bili suci te im nije dopustio da zatvore vrata. Navodno je zaprijetio i zaposleniku Real Madrida zaduženom za održavanje terena koji ga je snimao, a Leonardo tražio da izbriše snimku. PSG i Real Madrid se službeno nisu glasili o tom navodnom incidentu.

PSG-ov trener Mauricio Pochettino rekao je kako je njegova momčad nepošteno ispala, jer je pri “prvom pogotku Benzema napravio prekršaj na vrataru Donnarummi“.

– Osjećam veliku nepravdu zbog tog priznatog gola. Bio je jasan prekršaj Benzeme na Donnarummi, izjavio je Pochettino nakon utakmice odigrane u Madridu.

– Nije to bila greška našeg vratara nego čisti prekršaj na njemu. Pogledao sam snimku između 30 i 40 puta, iz svih kutova. VAR nije vidio ključni prekršaj na utakmici, napomenuo je Pochettino.

– Taj ključni događaj je zatim utjecao na psihološko stanje obiju ekipa. Naše emocionalno stanje se tada promijenilo. Real Madrid pri rezultatu 1-1 nije imao što za izgubiti pa je krenuo u napad sa svim raspoloživim snagama. Ovo je za nas težak udarac jer smo bili bolji tijekom 180 minuta, u te dvije utakmice. Iznimno smo razočarani te odlazimo puni boli jer smo kontrolirali igru i imali prilike za zabiti još golova, zaključio je Pochettino.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!