izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev danas će objaviti spisak igrača na koje računa za prijateljske susrete s Luksemburgom i Gruzijom.

Za SportSport.ba ranije je potvrđeno da će se na spisku naći nekadašnji asovi Sarajeva Vladan Kovačević i Amar Rahmanović.

I dok Rahmanović ima već četiri nastupa za reprezentaciju BiH, za Kovačevića će ovo biti prilika da konačno debitira za A vrstu.

Ipak, poziv Kovačeviću ne znači da se Petev odrekao svog standardnog trojca. Kako saznajemo, na spisku će se naći standardni Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj i Kenan Pirić.

Također, izbornik Ivaylo Petev planira im podijeliti jednaku minutažu, tako da će svaki od njih četvorice dobiti po poluvrijeme na ove dvije utakmice.

Podsjetimo, naša selekcija će prvo na Bilinom polju ugostiti Gruziju 25. ožujka, a četiri dana kasnije na istom stadionu gostovat će i Luksemburg.

U lipnju i rujnu nas očekuje Liga nacija. Nalazimo se u skupini s Finskom, Rumunjskom i Crnom Gorom.

Za lipanj su planirane četiri utakmice – gostovanja Finskoj i Crnoj Gori, te domaći susreti s Finskom i Rumunjskom, dok ćemo u rujnu u goste u Rumunjsku, a dočekati Crnu Goru.

izvor: sportsport.ba

error: Content is protected !!