U uzvratnom susretu osmine finala Europske lige West Ham na domaćem terenu igra protiv Seville. Španjolska je momčad slavila u prvom susretu s 1:0.

West Ham ima problema s ozljedama, Aaron Cresswell Michail Antonio upitni su za dvoboj sa Sevillom.

– Nisu trenirali na zadnjem treningu s nama, ali radili su na fizičkoj spremi. Nećemo znati do tik ispred utakmice hoće li igrati, rekao je trener Čekičara David Moyes. Također, ponajbolji igrač ove sezone Jarrod Bowen i dalje je ozlijeđen. Nikola Vlašić u konkurenciji je za prvih 11.

Problema s ozljedama ima cijelu sezonu i Sevilla, a sada se vraćaju Thomas Delaney (suspenzija) i Ivan Rakitić (bolest). Suso Erik Lamela također neće biti spremni, dok su Diego CarlosFernandoPapu Gomez i Gonzalo Montiel propustili posljednju utakmicu u ligi.

– Mislim da ih povratak Delaneya i Rakitića čini jačim. Lucas Ocampos je suspendiran, oni imaju ozljede, ali imamo ih mi. Mislim da je Rakitić vrlo dobar igrač, nevjerojatno iskusan i Delaney je također odličan. Dugo su u internacionalnom nogometu, bilo to u Barceloni ili Dortmundu, iskusni su, a to je važno u ovakvim utakmicama, rekao je Moyes.

U ostalim susretima igraju Bayer – Atalanta, Crvena zvezda – Rangers, Galatasaray – Barcelona, Monaco – Braga, Eintracht – Betis, Lyon – Porto. RB Leipzig je prošao u četvrtfinale bez borbe jer je iz natjecanja izbačen ruski Spartak iz Moskve.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!