– Villarreal je točno znao što želi i kako se ponašati u ovoj utakmici, rekao je Igor Cvitanović u emisiji Lige prvaka o igri španjolske momčadi u Torinu protiv Juventusa. 

Nogometaši Villarreal priredili su senzaciju pobijedivši u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Torinu Juventus s 3:0 nakon što je prvi susret završio 1:1.

– Po meni neočekivano nakon prvog poluvremena jer u prvom poluvremenu Juve je bio bolji. Imao je par izglednih prigoda i očekivao sam da će Juve nastaviti u tom ritmu. Međutim, Villarreal ih je umirio, umrtvio, točno je Unai Emery znao što želi i došao do cilja. Da li je to cilj bio tijekom 90 minuta ili je plan bio čak i u 120 minuta, ali imao je svoj cilj smireno držati nulu pa će se otvoriti nekakva situacija i otvorilo se, rekao je Cvitanović.

– To mu je bio plan. Vidjeli smo koliko je Rulli strpljivo držao loptu i kupovao vrijeme. Villarreal je sve iskoristio što je mogao iskoristiti. Nažalost, Juventus nije. Vidi se koliko im je tu važnih igrača nedostajalo. Mnogo veći je problem što s ovim veznim redom Juventus nije mogao doći do prilike. Nisu napravili ništa drugo poluvrijeme, rekao je Anton Samovojska

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!