Trener Liverpoola Jürgen Klopp upozorio je igrače da je momentum “krhki cvijet” te da se ne smiju opustiti nakon što su se potpuno približili Manchester Cityju na vrhu Premier lige.

U zaostaloj utakmici 27. kola engleske nogometaši Liverpoola su u Londonu svladali Arsenal s 2-0 čime su se posve približili vodećem Manchester Cityju.

Sada kada imaju isti broj odigranih utakmica Liverpool za Cityjem zaostaje samo jedan bod.

– Momentum je “najkrhkiji cvijet” na planeti, netko prođe pokraj i stane na njega i gotovo je i onda ponovno moraš raditi ne znam koliko dugo da dobiješ bilo kakvi momentum natrag. Nisam veliki prijatelj s momentumom, samo trebamo proći kroz to, pronaći način kako proći kroz sve u utakmici i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju. Teško je, kazao je Klopp na konferenciji za novinare nakon utakmice.

– Ne razmišljam puno o Cityju, to je jedina istina. Znam samo jednu stvar – moramo pobjeđivati jer će i oni pobjeđivati. Proteklih nekoliko godina gurali smo jedni druge do nevjerojatnih razina. Igrat ćemo s njima za tri ili četiri tjedna i bit će to prava borba, zaključio je njemački stručnjak na klupi Redsa.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!