Nogometaši Lokomotive na Poljud stižu neopterećeni. Hajduk i Lokomotiva susjedi su na ljestvici, ali s velikom bodovnom razlikom. Splitska momčad je četvrta s 49 bodova, a Lokomotiva je peta s čak 13 bodova zaostatka za subotnjim protivnikom.

– Hajduk je jedna od najboljih ekipa u Hrvatskoj, pretendenti su za dvije titule. Definitivno će sutra biti jači za još jednog igrača, a to su njihovi navijači, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Sandro Kulenović propustit će subotnji ogled protiv Hajduka zbog tri akumulirana žuta kartona.

– Mi smo oslabljeni neigranjem Kulenovića – ali koga nema bez njega se može i mora! Svakako nas čeka još jedna neizvjesna utakmica, zaključio je Čabraja.

Hajduk i Lokomotiva četiri su se puta sastali u aktualnoj sezoni. Prvi susret odigran je na početku sezone u Kranjčevićevoj i završio je rezultatom 2:2, zatim je Hajduk u rujnu na Poljudu slavio s 1:0 pa opet u studenom u okviru SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj 6:3. Posljednji prvenstveni susret Lokomotive i Hajduka sredinom prosinca u Kranjčevićevoj završio je rezultatom 3:3.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!