Mjesecima se već piše i priča o mogućem odlasku Mohameda Salaha iz Liverpoola. Egipatski napadač, strijelac 20 golova i asistent za njih još 10 u 27 ovosezonskih utakmica u Premier ligi pod ugovorom je s klubom s Anfielda još samo sljedeću sezonu. Inzistira na povećanju plaće, a europski velikani stoje u redu i čekaju rasplet njegovih pregovora s klubom. U taj red sad je stao i Juventus.

Prema navodima Gazzette dello Sport Juventus je uspostavio kontakt s ljudima zaduženima za vođenje Salahove karijere i tako se umiješao među klubove koji bi ga rado doveli, odreda najveće, iz najjačih europskih liga. Uspostavljeni kontakt zasad se svodi na pitanje Salahove dostupnosti u ljetnom prijelaznom roku. U Juventusu u njemu vide idealnu zamjenu za Paula Dybalu, no problem u ovom trenutku predstavlja njegova plaća od otprilike 11 milijuna eura godišnje, piše Index.hr.

Matthijs de Ligt ima osam milijuna uz moguća četiri više kroz bonuse, a Dušan Vlahović je potpisao za sedam milijuna po sezoni, što se navodi i kao maksimum koji Juventus može ponuditi novim igračima.

/HMS/

error: Content is protected !!