Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Šebetić prešao je iz ukrajinskog Motor Zaporožja u španjolskog prvoligaša Vivero Herol Navu, izvijestio je njegov novi klub u srijedu.

Šebetić, 27-godišnji desni vanjski igrač, napustio je Zaporožje jer je u Ukrajini zaustavljeno prvenstvo nakon ruske invazije na tu zemlju započete 24. veljače.

– Idući ponedjeljak će se staviti na raspolaganje, nakon što potpiše ugovor kojim će biti vezan do kraja sezone”, priopćila je Nava koja zauzima 10. mjesto među 16. klubova u španjolskom prvenstvu. Nava je klub iz mjesta Nava de la Asunción koje ima nešto manje od 3.000 stanovnika, a nalazi se pored grada Segovije, u središnjoj Španjolskoj, piše HRT.

– Nismo oklijevali iskoristiti situaciju da dovedemo igrača najviše razine, priopćio je klub osnovan 1976. godine dodavši da će u nadolazećim danima izvijestiti kada će Šebetić biti predstavljen javnosti.

Hrvatski ljevak je ove sezone zabio 27 golova za Motor Zaporožje u 11 utakmica Lige prvaka. Šebetić je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu godine 2016. u Poljskoj.

/HMS/

error: Content is protected !!