Nakon dvotjedne stanke danas se nastavljaju uzbuđenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a pred nama je zanimljiv hercegovački derbi između Veleža i Širokog Brijega.

Nogometaši Veleža nalaze se u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Ekipa Feđe Dudića vezala je četiri poraza u svim natjecanjima i danas će učiniti sve da taj niz prekine, po želji navijača i pobjedom.

Na stadionu Rođeni danas ćemo imati publiku nakon 192 dana pošto se Velež suočio sa žestokom kaznom zatvorenih tribina još od rujna mjeseca.

“Naši navijači su nam puno nedostajali. Veležu navijači znače mnogo jer nam uvijek daju dodatni vjetar u leđa. Oni su se zaželjeli utakmica, a mi smo se sigurno zaželjeli njihove podrške”, rekao je Dudić u najavi utakmice.

Zanimljivo, povratak navijača na stadion Rođeni poklopio se sa 41. rođendanom navijačke grupe Red Army.

S druge strane, Široki Brijeg nije poražen na posljednje četiri utakmice. Također, tim s Pecare je podigao formu i ostvario dvije pobjede u posljednja dva susreta.

Pogledom na ljestvicu djeluje da obje ekipe ne mogu napraviti veliki progres do kraja sezone, ali ni nazadovati. Široki je šesti s 32 boda, dok je Velež osmi s 24.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se s početkom u 18 sati, a sudit će ga Danijel Bojo iz Kiseljaka. Utakmica je u direktnom prijenosu na kanalima Arene Sport.

Premijer liga biH, 24. kolo:

Petak:

18:00 Velež – Široki Brijeg (Arena Sport)

Subota:

15:00 Radnik – Sloboda

15:00 Leotar – Sarajevo (Moja TV)

15:00 Rudar – Borac (Arena Sport)

17:00 Zrinjski – Tuzla City (Arena Sport)

Nedjelja:

15:00 Posušje – Željezničar (Moja TV)

izvor: klix.ba

error: Content is protected !!