Trener Arsenala Mikel Arteta odgovarao je na novinarska pitanja uoči povratka klupskom nogometu nakon reprezentativne stanke.

Arsenal u ponedjeljak igra susret 31. kola Premier lige protiv Crystal Palacea, ali na presici je trener londonskog kluba morao braniti igrača Uniteda Harryja Maguirea:

– Navijači očigledno imaju slobodu da izraze svoje mišljenje, ali ako pitate bilo koga tko se bavi ovim sportom kako će to njihovo ponašanje pomoći igraču, svi će vam reći kako to ne utječe na igrača pozitivno. Ako želite pomoći svom igraču i timu kompletno, ne radite to. 

Komentirao je Španjolac i današnji ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo: 

– Ja sam Španjolac, ali imam osjećaj zahvalnosti prema Engleskoj, jako sam blizak s njom i uvijek ih podržavam. To je možda i zbog toga što imam puno domaćih igrača ovdje. 

U zadnje vrijeme u Engleskoj se spominje kako bi legneda tog kluba, još jedan Španjolac Santi Cazorla mogao vratiti u klub kao trener:

– Nisam ništa o tome raspravljao sa Santijem, ali naravno ako to spomenete našim navijačima sigurno će im izmamiti osmijeh na lice. Santi još igra nogomet, ali ono što je sigurno je činjenica da će nakon što završi karijeru ostati u nogometu. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!