Portugalski veznjak Bruno Fernandes potpisao je novi ugovor s Manchester Unitedom te tako potvrdio da ostaje u klubu. 

– Manchester United sa zadovoljstvom objavljuje da je Bruno Fernandes potpisao novi ugovor, koji će ga zadržati u klubu do lipnja 2026., s mogućnošću produljenja na još godinu dana, objavio je klub na svojim stranicama. 

Portugalac je od svog dolaska u Manchester, prvo ime kluba. Za United je zabio 49 golova i 39 asistencija u samo 117 utakmica.

Fernandes, koji je već dvaput osvojio nagradu Sir Matt Busby za najboljeg igrača godine, stvorio je više šansi od bilo kojeg drugog igrača Uniteda otkako se pridružio klubu u siječnju 2020.

– Od trenutka kada sam se pridružio Manchester Unitedu, imao sam poseban odnos s klubom i našim nevjerojatnim navijačima. Odrastao sam gledajući ovu momčad, sanjajući da ću jednog dana dobiti priliku igrati ovdje. Taj san je sada stvarnost i čast, poručio je Portugalac nakon potpisa. 

Sportski direktor kluba John Murtough poručio je kako Fernandesa krasi nevjerojatna predanost i kako se nada da će im donijeti toliko željene trofeje:

– Svi su svjesni Brunove važnosti za Manchester United. Njegovi golovi i asistencije su fenomenalne i igrao je izvanredno otkako se pridružio klubu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!