Zlatko Dalić neće biti jedini izbornik iz Hrvatske u Kataru jer je na klupi Irana, koji je u skupini s Engleskom, SAD-om i pobjednikom europskog doigravanja, također hrvatski stručnjak Dragan Skočić.

– Skupina uvijek može biti bolja i gora. Nije loša, rekao bih. Pomalo neobična jer je sličan način igre Engleske, Amerike i mogućnost da tu bude Wales ili Škotska, naravno tu je i Ukrajina. Dosta slične ekipe. Mislim da je prošlo u redu, bilo je tu i težih grupa, rekao je Skočić za HRT.  

Na otvaranju svjetske smotre Iran će igrati s Engleskom 21. studenoga.

– Cilj je pokušati proći grupu. Mislim da je Engleska favorit, a isto tako mislim da mi imamo šansu s ostalim suparnicima. Očekuju nas podjednake reprezentacije i mislim da možemo s njima na kraj. Sigurno imamo igrače i potencijal, mi se možemo, što se kaže, potući u grupi.

Skočić dobro poznaje arapski nogomet, a uvjeren je kako nas očekuje odlično prvenstvo. 

– Bio sam tu kad je bio Arapski kup prije mjesec-dva. Bilo je izuzetno, bio sam na svim stadionima. Mislim da će organizacijski biti odlično prvenstvo. 

Hrvatska će igrati u skupini F s Belgijom, Kanadom i Marokom. 

– Mislim da je uz Belgiju Hrvatska favorit u grupi, ne treba tu zaboraviti Maroko, mislim da je Kanada inferiornija nego ove spomenute ekipe. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!