Nogometaši Dinama danas od 17 sati u sklopu 29. kola Prve HNL dočekuju na Maksimiru Hrvatski dragovoljac. Susret je najavio trener Dinama Željko Kopić.

– Ovih 14 dana pratili smo nastupe naših reprezentativaca, ovi igrači koji su ostali tu odradili su treninge, dobro smo trenirali, odradili dosta treninga i mogu reći da je za ove igrače koji su ostali ovdje stanka dobro došla. Ovi koji su nam se sad vratili naravno da su umorni i fizički i mentalno, ali važno nam je da nema nitko ozbiljnijih problema. 

Stanje s ozljedama, Menalo, Ademi, Ivanušec?

– Menalo se vratio s određenim problemima, neće konkurirati za utakmicu s Dragovoljcem, ali vjerujem da će za par dana biti sve u redu. Što se tiče kapetana Ademija, on je u procesu oporavka, imao je kvalitetnu minutažu sad s reprezentacijom. Ristovski je imao nešto veće opterećene, moram reći kako smo ponosni na Ademija i Ristovskog. Očekujem da će Ivanušec igrati još ove sezone, ja sam optimističan. 

O Dragovoljcu

– Vidjet ćemo koji je najbolji sastav za današnji susret, sigurno nema Ivanušeca, Bulata i Menala. Imamo tri pobjede protiv Dragovoljca, ali svakoj utakmici pristupamo individualno, na kraju krajeva oni su dosta promijenili momčad, imaju dva dobra rezultata u nizu. Bit će izuzetno motivirani, igraju čvrst blok i čekaju na priliku iz kontranapada.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!