Manchester Unitded jučer je odigrao 1:1 kod kuće protiv Leicester Cityja. Uzevši samo bod Crveni vragovi sve su dalje od četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone. 

Trener Uniteda Ralf Rangnick svjestan je da njegov klub i ne stoji najbolje kad je u pitanju utrka za četvrto mjesto: 

– Prosipanje još dva boda nije učinilo ovu cijelu situaciju ništa boljom. Uopće nam ne pomaže gledati na tablicu svaki vikend i spekulirati koliko nam bodova treba. U ovom trenutku mi sasvim sigurno nismo favoriti za četvrto mjesto.

Ističe kako idu utakmicu po utakmicu: 

– Za nas je trenutno bitno pripremiti se za idući susret, a to je gostovanje na Goodison Parku kod Evertona. Naši rezultati u gostima dosad su bili dobri, još nismo izgubili niti jednom u gostima. Moramo pokušati uzeti tri boda iz te utakmice. Onda kod kuće protiv Norwicha ponoviti isto. 

Manchester u ovom trenutku zauzima 6. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, imaju 51 bod nakon 30 odigranih susreta, ispred njih su Tottenham na 5. mjestu s istim brojem bodova i utakmicom manje, a četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka drži Arsenal s 54 boda i čak dvije utakmice manje od Uniteda što ga stavlja u poziciju glavnog favorita. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!