Cibona je jučer nakon produžetka svladala Split s 86-78 (13-34, 21-15, 18-13, 20-10, 14-6) u utakmici 4. kola Lige za prvaka košarkaša.

Iako je Split dobro otvorio utakmicu i poveo s 34-13 nakon prve četvrtine, Cibona se nije predavala te na kraju slavila.

– Čestitao bih ekipi na ovoj pobjedi, ne događa se svaki dan da se preokrene minus 21. No brine me početak, što nam se desilo, mene je osobno bila sramota prvih 10 minuta i pokušao sam sve da promijenimo ritam. U svlačionici se na poluvremenu dogodilo što se dogodilo i u nastavak smo ušli odlično. U drugom dijelu smo odigrali najbolju obranu otkada sam ja tu i žao mi je što nismo prelomili utakmicu i ranije. Odličnu utakmicu odigrao je Roko Prkačin koji je pokazao što nam znači i kakav je on zapravo igrač. Nažalost Lovro Gnjidić je ozlijedio zglob te ga neće biti u petak protiv Cedevite Junior, možda čak i protiv Olimpije u nedjelju, rekao je trener Cibone Gašper Okorn.

S trenerom se oko slabog ulaska u utakmicu složio i Roko Prkačin.

– Nismo ušli u utakmicu kako treba i da ćemo iz ove utakmice nešto naučiti i da se neće ponavljati jer se ne može svaki puta preokrenuti 20 razlike. Meni ovakva utakmica svakako znači i pokazuje da mogu pomoći ekipi i da sebi pokažem kako bih trebao izgledati, rekao je Prkačin.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!