U poslastici večeri Manchester City večeras od 21 sat u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka na Etihadu dočekuje Atletico Madrid.

Bit će to dvoboj dvojice trenerskih velikana, Pepa Guardiole i Diega Simeonea. Zanimljivo je da su se njih dvojica sudarili samo tri puta, dvaput je slavio Guardiola, a jednom Simeone. City je u zadnjih pola godine praktički nezaustavljiv, no nakon što je izbacio Manchester United tvrdi Madriđani bit će težak zalogaj za njegovog gradskog suparnika.

– Postoji zabluda o Simeonevoj defenzivnoj igri, no Atletico igra puno ofenzivnije nego što ljudi misle. Ne žele preuzeti previše rizika u začetku napada, ali u zadnjoj trećini terena su vrlo opasni. SVake sezone dođemo do ove faze natjecanja, no u njoj nema popravka, loš rezultat i – vani si, rekao je menadžer Manchester Citya Pep Guardiola.

Upitan o tome razmišlja li  i analizira suparnike previše uoči utakmica na ispadanje, što je znalo njegove momčadi učiniti neprepoznatljivima u nekim nastupima, Guardiola je priznao da je tako:

 – Svaka momčad ima svoj način igre. Moraš se prilagoditi i adaptirati i jako, jako dobro razmisliti što trebaš raditi. Priznajem da puno i previše razmišljam i analiziram uoči ovakvih utakmica.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!