Tottenham ove subote igra važnu utakmicu u borbi za četvrto mjesto protiv Aston Ville, a na konferenciji za medije, trener Spursa Antonio Conte govorio je o neizvjesnoj utrci za posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

– Svaka utakmica nam je važna, tako i ova. U ovom trenutku, mi trebamo ova tri boda kako bi napravili pomak na tablici i kako bi stvorili pritisak protivniku koji želi isto što i mi, a to je četvrto mjesto. Četiri kluba mogu do te pozicije: Arsenal, United, West Ham i Wolverhampton. Važno je dobiti derbije, ali sada kada smo došli pred kraj sezone, trebamo dobiti svaku utakmicu. Imamo ih još osam i svaka je finale za nas, rekao je Conte te dodao: 

– Ova liga je jako teška, ako usporedimo ovu momčad sada i prije, vidimo da smo napredovali dosta. Sada se osjećam mnogo ugodnije kada se moram suočiti s protivnikom. 

Novinare je zanimalo i Talijanovo mišljenje o Harry Kaneu, koji bi mogao napustiti londonski klub zbog želje za osvajanjem trofeja: 

– On zaslužuje posebno mjesto u svjetskom nogometu, on je sada u pravim godinama da pokaže najbolje igre. Već je dio povijesti, zabio je dosta golova za klub i reprezentaciju. Pravi je kapetan. Motiviramo ga, radimo na tome da postane najbolji napadač. Ima sve predispozicije da bude najbolji na svijetu. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!