Vlasnik Monze Silvio Berlusconi izjavio je koncem svibnja da nakon povijesnog plasmana u Serie A želi osvojiti naslov prvaka Italije i Ligu prvaka. Monza će od sljedeće sezone igrati u elitnom talijanskom društvu, a za to se Berlusconi i njegov vjerni suradnik Adriano Galliani žestoko pripremaju.

Berlusconi sprema spektakl?

Gianluca Di Marzio piše kako su Berlusconi i Galliani odlučili oformiti proslavljeni argentinski napadački tandem Mauro Icardi – Paulo Dybala. Icardi (29) je trenutno u PSG-u, no tamo ne računaju na njega. Berlusconi je navodno kontaktirao Icardijevu suprugu i menadžericu Wandu Naru. U Monzi vjeruju kako imaju čime privoljeti bivšeg kapetana Intera na dolazak.

Meta Monze je i Paulo Dybala (28), kojem je 30. lipnja istekao ugovor s Juventusom. Dybala je napustio torinski klub nakon sedam godina i sada klubovi ne moraju plaćati odštetu za njega. Problem je u njegovoj plaći. Naime, Dybala ne želi potpisati za manje od sedam milijuna eura godišnje, a to mu sada ne nudi nijedan klub.

Dybala je san, ali Monza ne odustaje

Di Marzio stoga piše kako je Dybala za Monzu san, no da svejedno postoji mogućnost dolaska skupe argentinske zvijezde u novog talijanskog prvoligaša. Monza mora osnažiti i obranu. Di Marzio tvrdi da će klub krenuti po turskog defenzivca Kaana Ayhana iz Sassuola te Barceloninog Oscara Minguezu.

Klub će uskoro potvrditi i dolazak Interovog veznjaka Stefana Sensija, a ranije su potpisali vratar Alessio Cragno te stoperi Andrea Carboni i Andrea Ranocchia.

/HMS/

error: Content is protected !!