Hrvatski odbojkaški klub ”Čapljina” i ove je godine domaćin kampa za odbojkašice koje su u Čapljinu stigle iz cijele regije. Na kampu će ove godine sudjelovati oko 150 odbojkašica iz Čapljine, Širokog Brijega, Kaštela, Dubrovnika i Mostara. ”Sedmi put zaredom organiziramo ovaj kamp u Čapljini u sklopu kojega sa mladim odbojkašicama rade stručnjaci iz regije. Tu su Mirjana Milić, Danijel Galić i ostali stručnjaci koji će raditi s djevojkama”, kaže za Bljesak.info predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH i predsjednik HOK ”Čapljina” Miloš Jelčić.

Kamp ove godine zajedno sa Čapljinom organizira OK ”Ribola Kaštela” iz Kaštela. Jedna od predavačica na kampu je Mirjana Milić, predsjednica Stručnog savjeta Hrvatskog odbojkaškog saveza i sveučilišna profesorica i doktorica znanosti. ”Drago mi je biti i ove godine na kampu. Mogu vam potvrditi da ovdje ima dosta talentirane djece koja mogu napraviti vrhunsku karijeru”, rekla je za Bljesak.info Milić.

Kamp će posjetiti i poznati odbojkaši, a već prvog dana sa djevojčicama je radio Danijel Galić. Iz HOK ”Čapljina” ističu kako su i ove godine za sve sudionike kampa pripremili prigodne poklone.

izvor: bljesak.info

error: Content is protected !!