Rukometni klub Nexe i tvrtka Croatia osiguranje potpisali su u Našicama novi ugovor o sponzorstvu. Najstarija i jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj i iduće će rukometne sezone biti sponzor drugom najuspješnijem hrvatskom rukometnom klubu.

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Davor Tomašković i predsjednik RK Nexe, Josip Ergović.

  • Čast nam je da smo potpisali sponzorski ugovor koji iz godine u godinu produljujemo s RK Nexe. Zaista nam je zadovoljstvo da podržavamo ovakav uspješan klub i nadamo se da će uz našu podršku, RK Nexe ostvarivati još bolje rukometne rezultate u budućnosti – poručio je na potpisivanju ugovora predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Davor Tomašković.

Sponzorska suradnja traje još od 2015. godine, a RK Nexe i Croatia osiguranje kontinuirano ga produljuju iz godine u godinu.

  • Želim se zahvaliti Croatia osiguranju na nastavku suradnje na koju smo ponosni. Hvala im što su prepoznali naš rad i trud i nadamo se da će se suradnja nastaviti dugi niz godina i da će pridonijeti još boljim rezultatima RK Nexe – istaknuo je na potpisivanju sponzorskog ugovora predsjednik RK Nexe, Josip Ergović.

Izvor: 24 sata

error: Content is protected !!