Bayern München se priprema za novu sezonu, a jedan od bitnih problema koji treba što prije riješiti je slučaj s napadačem Robertom Lewandowskim koji želi napustiti klub i preseliti u Barcelonu.

Lewandowski se pojavio u trening centru gdje se priključio Bayernovim pripremama za novu sezonu iako je jasno dao do znanja da želi otići i karijeru nastaviti u drugom klubu. Obavio je liječničke preglede, kao i jutros odrađeni trening.

Svima je jasno što Poljak želi, a on je uvjeren da će se Bayern i Barcelona konačno dogovoriti i realizirati njegov transfer.

S druge strane, Bavarci žele da ostane, ali ne žele pretjerivati ​​i tjerati ga na nešto što ne želi, pa su postavili cijenu od 50 milijuna eura. Katalonci su namjeravali potrošiti manje novca, no čini se da Bayern nema namjeru pregovarati o cijeni.

U svakom slučaju, njemački klub želi pronaći rješenje prije subote, kada će službeno biti predstavljena momčad za novu sezonu. Razlog je i namjera da se izbjegnu loši odnosi između navijača i Lewandowskog na početku sezone.

Trener Barce Xavi Hernandez također se nada brzom rješenju i dolasku Lewandowskog u klub, a želja mu je vidjeti ga u avionu na letu za Miami.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!