Krilni igrač Dennis Salanović prije osam godina odbio je igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a sada kao 26-godišnjak na internetu traži novi klub i praktički moli da zaigra u finskoj ligi.

Salanović je 2014. godine kao igrač omladinskog pogona Atletico Madrida birao između Lihtenštajna i Bosne i Hercegovine.

Njegov otac Bego Salanović rođen je u Seoni kod Srebrenika, a Dennis je rođen u Vaduzu. Dennis je te 2014. godine procijenio da bi mu za karijeru bilo bolje igrati za Lihtenštajn, pa je odbio našu reprezentaciju.

Za Lihtenštajn je debitirao u rujnu 2014. godine i do sada je u 49 nastupa zabio 4 gola, ali njegova klupska karijera nije išla onako kako je želio.

Iz Atlética je prešao u hrvatsku Istru, potom je igrao za Balzers, Rapperswil i švicarski Thun, a posljednji klub u karijeri bio mu je finski Oulu.

Sada je slobodan igrač, a putem Twittera je objavio da je u potrazi za novim klubom i da se nudi svim članovima finskog prvoligaša Veikkausliige.

“Volio bih ostati u Finskoj. Hoće li me netko dovesti?!”, napisao je Salanović.

Uslijedili su brojni komentari na njegovu objavu. Bilo je i onih oduševljenih Finaca koji ga žele vidjeti u svojim klubovima, a bilo je i onih koji su mu se rugali, poput onih koji su željeli da dođe na Kamešnicu u Drugu ligu FBiH.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!