Jurgen Klopp, trener Liverpoola, branio je svog novog napadača za kojeg je ovo ljeto izdvojio enorman iznos. 23-godišnji Darwin Nunez odigrao je loše u svom prvom nastupu za klub s Anfielda. 

U pripremnom susretu igranom u Bangkoku pred 50.000 gledatelja, Manchester United je porazio najvećeg rivala Liverpool sa 4-0, a ljubitelji nogometa su ‘razapeli’ na društvenim mrežama urugvajskog napadača, a razlog je loša predstava, ali i jedan veliki promašaj. 

Kritike na račun Nuneza nisu najbolje sjele treneru Redsa: 

– Nisam uopće zabrinut, to što o njemu misle nakon samo jedne utakmice, to nije bitno za nas. To su sve šale na račun nakon lošeg poteza. Sve su to igre između navijača. I naši navijači rade isto za igrače Manchester Uniteda.

Nunez dolazi u Premier ligu na velika vrata, s titulom najefikasnijeg napadača u portugalskoj ligi prošle sezone, prosječno postiže 1.2 gola svakih 90 minuta, a za Benficu je ukupno odigrao 85 utakmica i postigao 48 golova. 

– Jedina važna stvar je kako ja vidim svog napadača, a ja u ovom trenutku ne mogu biti mirniji. Potpuno sam uvjeren u njegov potencijal. Uopće nije bitno koliko smo ga platili, rekao je Klopp. 

O velikom promašaju: 

– To je tako s napadačima. Promašio je jednu izglednu priliku i odmah su se pojavili nervozni kritičari i vuču: o moj Bože, što je to promašio. Ja vam mogu obećati kako će takvih promašaja biti još. 

izvor: hrt.hr

 

error: Content is protected !!