Prvak Sjeverne Makedonije, Škupi, nije uspio zaustaviti Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka. Nakon maksimirskih 2:2, Modri su pokazali da su bolja momčad i slavili su sa minimalnih 1:0. 

Poraz u Skoplju teško je pao treneru Škupija, Goci Sedloskom, koji ipak ističe kako je ponosan na svoje igrače:

– Ponosan sam na svoju momčad, iako smo izgubili. Kada odigrate ovakve dvije utakmice protiv momčadi kakva je Dinamo, onda moramo biti zadovoljni. Čestitam Dinamu na minimalnoj pobjedi, želim im ulazak u skupine Lige prvaka. 

Sedloski je dobro pripremio momčad, prvo poluvrijeme je bilo dosta čvrsto, mogli su domaćini doći i do pogotka. Prijetili su uglavnom iz kontri, ali onda je Dinamo pokazao kakvu širinu ima, te je ulaskom Menala proigrao ‘plavi stroj’. Samo dvije minute su bile dovoljne Modrima u drugom poluvremenu da dođu do nedostižnih 1:0, a upravo je na to upozoravao Sedloski svoje igrače:

– Iskreno, malo mi je krivo, rekao sam svojim igračima na poluvremenu da budu oprezni u prvih pet minuta, a oni su nam odmah dali gol. Dinamo je iskusan, godinama igra u skupinama Lige prvaka i Europske lige te ne prašta greške suparnika. Ne krivim nikoga od igrača, ali stvarno mi je žao. Šteta i tko zna kako bi sve završilo da je Cephas zabio onu šansu na kraju prvog poluvremena, dodao je Sedloski koji je ne tako davno obavljao dužnost trenera Dinama II.

Prvak Sjeverne Makedonije nastavlja svoj europski put u Europskoj ligi te će u trećem pretkolu tog natjecanja igrati protiv irskog Shamrock Roversa.

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!