Dinamo Zagreb se mučio, ali je došao do željenog cilja, a to je pobjeda u Skoplju protiv Shkupija za plasman hrvatskog prvaka u daljnju fazu elitnog europskog natjecanja. Dinamov kapetan Arijan Ademi postigao je pogodak kojim su se Modri ​​plasirali u treće pretkolo Lige prvaka.

Iako je i sama utakmica bila dovoljno stresna, izgleda da su igrači Dinama slično prolazili i nakon nje. Naime, prema pisanju makedonskog portala Sportmanija.mk, Dinamovi igrači ostali su “zarobljeni na nacionalnom stadionu ‘Toše Proeski’ u Skoplju najmanje dva sata nakon utakmice”.

O čemu se radi? Kako donosi makedonski portal, većina Dinamovih nogometaša odabrana je za doping-kontrolu. Oni koji nisu morali na dopinšku kontrolu strpljivo su čekali u autobusu, dok su ostali čekali da završe procedure kontrole.

Iako se ne zna tko je sve od nogometaša ostao na testiranju, Sportmanija piše da među onima koji nisu izašli u predviđenom terminu su i makedonski reprezentativci Arijan Ademi i Stefan Ristevski, što vjerojatno znači da su i oni bili dio odabranih zbog dopinga, što je svojevrsna standardna procedura UEFA-inih utakmica.

Na stadionu “Toše Proeski” pogašeni su svi reflektori, otišli su gotovo svi ljudi koji su bili zaduženi za organizaciju utakmice, a jedini koji su ostali na stadionu bili su dinamovci koji su, dugo u noć, obavljali procedure vezane uz UEFA-inu doping-kontrolu, pišu Makedonci.

izvor: direktno.hr

error: Content is protected !!