Brighton kod kuće i Brentford u gostima. Nije loše na papiru izgledao raspored Manchester Uniteda na otvaranju nove sezone u Premiershipu. Iako je momčad prošle sezone igrala loše, ovo se činilo kao dobar put prema iskupljenju. No, ne samo da se ono nije dogodilo već su Crveni vragovi doživjeli potpuni debakl.

Brighton ih je prije tjedan dana na Old Traffordu pobijedio s 2:1, a jučer su u gostima kod Brentforda doživjeli pravi potop. Nakon prvih 35 minuta igre bilo je 4:0, taj rezultat je ostao do kraja utakmice. United je nakon odigranih 180 minuta na posljednjem mjestu Premiershipa, bez bodova i s gol-razlikom 1:6.

Rezultat iz Brentforda je jako naljutio Erika ten Haga, trenera Uniteda.

“Ovo je bilo smeće od igre, jako loše. Trebamo puno veće standarde od ovoga, to je jasno. Trebali smo igrati bolje, ali nismo. Moramo to promijeniti. Nemoguće je da primimo četiri gola u 35 minuta, nemoguće. Momčad treba preuzeti odgovornost, a jako mi je žao navijača. Iznevjerili smo ih”, rekao je Nizozemac nakon utakmice i odmah odlučio poduzeti mjere.

Tako je Ten Hag otkazao slobodan dan kojeg su igrači trebali imati danas. Umjesto toga zakazao je igračima oštar trening na kojem je trebalo analizirati sve što se događalo na toj utakmici i potencijalno ispraviti te greške.

Inače, koliko je United razočarao sve one koji ih prate pokazuju i ocjene igrača u lokalnom Manchester Evening News. Naime, tamo su tri igrača dobila ocjene – nula. To su Lisandro Martinez, Luke Shaw i Fred, trojac koje je Ten Hag mijenjao na poluvremenu. Manchester Evening News inače daje ocjene od 1 do 5, a Daily Mail tvrdi kako se odavno nije dogodilo da ta novina čak tri igrača Uniteda ‘nagradi‘ nulom.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!