Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru sigurnosti Podgorica Srđan Korać rekao je za TV Vijesti da je obitelj napadača sa Cetinja Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete”. On je građane pozvao da razumiju da obitelj nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

Korać je, kako prenose podgoričke Vijesti rekao da je obitelj Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete“. On je poručio da će se poduzeti sve mjere i radnje da ta obitelj bude sigurna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

“Očekujem da to razumiju svi građani Cetinja i obitelj oštećenih. Svi razumijemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svjesni da oni nisu odgovorni za zločin“, istaknuo je Korać.

Crnogorski mediji prenose da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji, a da sahrani nije prisustvovala njegova obitelj. Cetinjani navodno nisu dozvolili da bude sahranjen u njihovom mjestu, objavio je crnogorski portal Press.

Gostujući na TV Vijesti, Korać je rekao da je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je u nedjelju u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužiteljstvu, oduzet i pištolj, koji će biti predmet daljih vještačenja. Kaluđerović se dovodi u vezu s likvidacijom Borilovića.

Korać je rekao da se saslušavaju svjedoci, kao i da će se obaviti veći broj vještačenja u Kliničkom centru, a trenutno se čeka balistički nalaz.

/HMS/

error: Content is protected !!