Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se ove nedjelje na 20. Vozočašću konjskih zaprega u Mariji Bistrici.

Dobro raspoložena provozala se u kočiji, a ljudi sa strane pozdravljali su je s osmijehom na licu i fotografirali je.

Odlično je bila raspoložena a moramo pohvaliliti i njen modni odabir.  Nakon što je otišla iz politike, kao da žena ne stari.

Kolinda je odabrala elegantne crne hlače, crni sako s bijelim detaljima ispod kojeg se nazirala roza bluza, a cijeli outfit ukrasila je repom, nakitom i crnim balerinkama s mašnicom. 

Nakon Vozočašća Kolinda je sudjelovala na svetoj misi u Mariji Bistrici.

Na tradicionalnom 20. Vozočašću konjskih zaprega od Zlatar Bistrice do Marije Bistrice sudjelovala je i  ministrica poljoprivrede Marija Vučković te župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Kolinda je posljednje vrijeme izuzetno aktivna na društvenim mrežama, a svi hvale njezin novi izgled.

Kolinda Grabar-Kitarović kilograme je nakupila dok je bila predsjednica jer nije baš imala vremena za vježbanje i ujednačenu i zdravu prehranu, a tijekom 2018. se odlučila na liposukcijsku dijetu.

Uključuje zdravu prehranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je brojne zvijezde – poput Suzane Mančić, Nede Ukraden, Halida Bešlića, Jennifer Aniston, Monice Bellucci i PenelopeCruz.

Dijeta dakle nema nikakve veze s liposukcijom i temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljikohidrata iz prehrane. 

Preporuča se izbjegavanje polugotovih, prepakiranih i rafiniranih proizvoda.

PIŠE M.DR./PSD

error: Content is protected !!