Nogometaš Gerard Pique snimljen je u javnosti s novom djevojkom Clarom Chijom Marti, studenticom koja radi za njegovu kompaniju, niti tri mjeseca nakon razlaza s kolumbijskom pjevačicom Shakirom i raspada njihove dvanaestogodišnje veze.

Par je snimljen kako se ljubi na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a čini se kako njegova bivša partnerica Shakira nije nimalo sretna zbog toga, piše Daily Mail. Izvor blizak Shakirinoj obitelji tvrdi da je pjevačica navodno jako ljutita što se otac njezino dvoje djece već pojavio u javnosti s novom djevojkom jer su se navodno dogovorili kako se neće pojavljivati u javnosti s novim parterima tijekom prve godine od prekida.

Prema priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, nogometaš se svim silama trudi razbjesniti Shakiru, pa se s novom djevojkom namjerno pojavljuje na mjestima na kojima bi mogao susresti pjevačicu, a posjećuju i mjesta za koja zna da bi ih na njima netko mogao vidjeti i dojaviti to Shakiri.

“Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. To je nju potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa. Odnos Piquea i Shakire nikada nije bio gori. Pique se sada želi osvetiti Shakiri. I čini sve da u tome uspije”, kazao je Jordi.

Podsjetimo, Chia Marti, 23-godišnja studentica, radi za Piqueovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a par se navodno upoznao dok su zajedno radili na raznim eventima.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!