Trener Villarreala Unai Emery odao je počast Hajduk nakon što je preko splitske momčadi njegova ekipa izborila grupnu fazu Konferencijske lige.

Nakon 4:2 na domaćem terenu, u uzvratu na Poljudu bilo je 2:0 za goste.

– Igrali smo protiv momčadi koja je dobra u sadašnjosti, ali ima i bogatu prošlost. Ambijent koji su stvorili navijači bio je poseban i uživali smo. Žao mi je kad ovakva ekipa kao što je Hajduk ostane van europskog natjecanja. S ovakvim ambijentom i navijačima zaslužuje biti u europskom natjecanju. Moram ponoviti da smo u prvoj utakmici napravili nekoliko pogrešaka, a sada smo uspjeli poboljšati neke stvari koje smo u prvoj utakmici odradili na slabijoj razini. Ovo je Europa, moramo biti koncentrirani i zadovoljni s ovakvom igrom.

Osvrnuo se i na natjecanje Konferencijske lige.

– Ne želim razmišljati o finalu, nego o putu koji vodi to tamo. Uživali smo u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a sada ćemo ovdje. Možda ćemo sljedeće godine sresti Hajduk u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, ali danas smo ga prošli i zadovoljni smo. Ovo natjecanje je naporno, ali želimo biti u dobroj formi, zaključio je Emery, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!