Darko Škobić, Stanko Cvitković, Franjo Bubalo i Zvonimir Krtalić novi treneri u školi nogometa HŠK Zrinjski.

 Svi navedeni treneri svoj nogometni put započeli su u HŠK „Zrinjski“ Mostar gdje su prošli kroz sve uzraste nogometne škole. Zvonimir Krtalić i Franjo Bubalo sa juniorima HŠK „Zrinjski“ Mostar bili su prvaci države u sezoni 2015./16., Stanko Cvitković bio je dio prve momčadi u šampionskoj sezoni 2008./09. Darko Škobić svoj prvi angažman kao kondicijski trener imao je u školi nogometa HŠK „Zrinjski“ Mostar, nakon čega prelazi u Sportsko-rehabilitacijski centar Korak u Mostaru, a onda je bio kondicijski trener prve momčadi NK GOŠK Gabela i NK Široki Brijeg.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo uspjeli ostvariti suradnju sa trenerima koji su od malih nogu vezani uz HŠK „Zrinjski“ Mostar, kao što smo im pružali podršku kroz njihovo igračko odrastanje, tako isto želimo učiniti i na njihovom trenerskom putu. Sigurni smo da će oni svoje stečeno znanje znati prenijeti i na polaznike Škole nogometa.
Našim novim trenerima u školi nogometa želimo puno uspjeha u radu, razvoju i poduci mladih igrača, priopćili su iz kluba.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!