Antonio Conte odbacio je priliku izraziti suosjećanje s otpuštenim menadžerom Chelseaja Thomasom Tuchelom nakon sinoćnje pobjede Tottenhama nad Marseilleom u Ligi prvaka (2:0).

Conteovom konferencijom za novinare nakon utakmice dominirala su pitanja koja se odnose na dvostrukog strijelca Richarlisona, ali je završilo s pitanjem je li šokiran Tuchelovim iznenadnim odlaskom s klupe Chelseaja.

Talijan, koji je doživio sličnu sudbinu kada je njegovu dvogodišnju vladavinu na Stamford Bridgeu okončao Roman Abramovič, samo dva mjeseca nakon osvajanja FA kupa 2018., dijelio je hladan odnos s Tuchelom, koji je zakuhao tijekom žestokog londonskog derbija prije ove sezone.

Oba menadžera su novčano kažnjena, dok je Tuchel kažnjen jednom utakmicom zabrane igranja, nakon što su se dva puta sukobili tijekom remija 2:2 koji je završio sada već legendarnim rukovanjem.

Dok su Mikel Arteta Jurgen Klopp pokazali suosjećanje prema Tuchelu kojeg je Todd Boehly otpustio nakon poraza od Dinama na stadionu Maksimir, Conte je ostao rezerviran:

– Iskreno, mislim da moramo poštovati jedni druge. Mislim da kada drugi klub donese odluku, da je ispravno ne komentirati to jer ne znate što se dogodilo.

Boehly se u međuvremenu nada da će nasljednika Nijemca dobiti na vrijeme za subotnji derbi protiv Fulhama na Craven Cottageu.

Menadžer Brightona Graham Potter najizgledniji je kandidat za preuzimanje klupe londonskog velikana, navodno je usmeno prihvatio ponudu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!