Dinamo je unatoč porazu pokazao hrabru igru te uz dva nesretna gola uspio uzdrmati Milan. Ponovno je fantastični Dinamov dvojac Oršić – Petković pokazao koliko se dobro razumiju na terenu.

Kod rezultata 2:0 za domaćina, Ristovski je poslao dugu loptu na lijevu stranu za Oršića, koji proigrava Petkovića u kaznenom prostoru. Bruno se u svom stilu okružen s trojicom braniča Milana sjajno ogradio i pričekao Oršića da uđe u peterac, a zatim ga na briljantan način proigrao. Oršić nije imao težak zadatak i lijepo je plasirao loptu u dalji kut Milanova gola. 

Bio je to Oršićev 28. gol u europskim natjecanjima, drugi ove sezone u grupnoj fazi Lige prvaka. Uspio je zabiti golove Chelseaju i Milanu, a zanimljivo je da mu je kod oba pogotka asistent bio Petković.

– Razumijemo se nekako na terenu ja i Mislav. On je taj koji uvijek ide, traži loptu tako da ga već po osjećaju odigram, poručio je Petković nakon susreta. 

Sjajan odnos ovog dvojca komentirao je u emisiji nakon utakmice i Tomislav Ivković:

– Cijela akcija kod gola, od posjeda lopte, pasa, sve fantastično odigrano. I onda Petković za Oršića, što su odigrali više puta. Savršenstvo. Oršić u poznatom stilu.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!