Talentirani hrvatski košarkaš Duje Brala (19) više nije član Košarkaškog kluba Zadar. Ugovor je sporazumno raskinut na zahtjev igrača, objavio je klub.

Duje je prošao sve mlađe kategorije KK Zadar, nakon čega je postao član seniorske momčadi, s kojom je 2021. osvojio dvostruku krunu, naslov prvaka Hrvatske i Kup Krešimira Ćosića.

– Zahvaljujemo Duji na svemu što je dao našem klubu. Uvažili smo njegovu želju da karijeru nastavi u drugoj sredini i želimo mu svu sreću na njegovom budućem sportskom putu, rekao je Denis Pleslić, sportski direktor Košarkaškog kluba Zadar, za službene stranice kluba.

Pleslić je za Radio Zadar dodatno pojasnio njegov odlazak.

– Duje nije bio u većem fokusu trenera prošle sezone, a niti ove početak sezone nije počeo kako je rekao, onako kako je mislio, tražio je veću afirmaciju, a nije ju dobio. Sporazumno smo raskinuli ugovor i želimo mu svu sreću u nastavku karijere, rekao je Pleslić pa dodao:

– Nije bio u većem fokusu trenera i to njega nije zadovoljilo i razišli smo se. Mi i dalje imamo mladih zadarskih igrača koji dolaze, žele afirmaciju, traže kvalitetan rad i vjerujem da će napredovati.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!