Dinamovi nogometaši Luka Ivanušec i Dino Perić istaknuli su nakon poraza od Milana na San Siru u Ligi prvaka da su dali sve od sebe na terenu.

– Dali smo sve od sebe, bili su bolji i zasluženo su pobijedili. Teško se vratiti, no zabili smo taj gol i imali nadu. Mogli smo napasti i više, no onda su nas kaznili i zabili taj treći gol. Idemo dalje, sad nas čeka HNL, a analizirat će se pogreške, rekao je Ivanušec nakon utakmice.

Dinamu sada slijede dvije utakmice protiv Salzburga koje bi mogle biti ključne za plasman u sljedeću fazu natjecanja.

– Imamo sad dvije utakmice sa Salzburgom, ali onda još i Milanom i Chelseajom. Pokazali smo da možemo, tako da, bez obzira na Salzburg, sve moramo odraditi do kraja ozbiljno. Ne znam da li prihvatili da nam je prije netko dao tri boda nakon dvije utakmice. Naravno da smo razočarani, htjeli smo odigrati bolje, no probat ćemo izvući pouke, zaključio je Dinamov veznjak.

Dino Perić je bio na tragu Ivanušecovog razmišljanja.

– Atmosfera je bila odlična, zahvalio bih se navijačima. Odigrali smo dobru utakmicu, hrabru, ali protiv ovakve ekipe ne smiješ si dozvoliti golove u najgorim trenucima. To su kraj prvog i početak drugog poluvremena i to je obilježilo utakmicu. Kazneni udarac? Nije mi se tako učinilo, ali sudac je tako odlučio, rekao je Perić.

Na ljestvici vodi Milan sa četiri boda, Dinamo ima tri, Salzburg dva, a Chelsea jedan bod.

– Na 2:1 smo mislili da još možemo, ali treći gol nas je umirio i dotukao. Najbolje iz ovog svega je skupljanje iskustva kako bismo sami vidjeli da možemo. Ne znam kako je izgledalo na TV-u, dobro smo se borili i pokušavali igrati, ta dva gola su obilježila utakmica. Ništa, čekamo ih na Maksimiru i vjerujemo u sebe, zaključio je Dinamov stoper.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!