Na društvenim mrežama se pojavio hit video iz Srbije, na kojem je jedan sudac na niželigaškoj utakmici između Popovići Vrnjci – Apolon 2018 koristio VAR. 

Naravno, niže lige u Srbiji nemaju VAR, ali se sudac snašao uz pomoć navijača, pa je preko mobitela gledao da li je gol ispravan ili ne.

Iako je video nasmijao mnoge, sudac Stefan Lazović je dan poslije utakmice u Vrnjicima završio karijeru, jer ga je Nogometni saveza Raškog okruga po hitnom postupku skinuo sa liste, prenosi Sport klub.

Inače, Lazović je po struci diplomirani pravnik, a njegova sudačka karijera ostat će upamćena po legendarnoj sceni, a Sport klub navodi da je već ranije zbog komičnog ponašanja bio skidan sa liste sudaca.

– Na jednoj od utakmica, iako u ulozi sudca, držao je ruke u džepovima i potom sankcioniran, također, brisanjem sa spiska sudaca. Poslije molbe, mladi sudac vraćen je na listu, dobrim dijelom zahvaljujući izvanrednim mjerama u NS Raškog okruga. Vakuum su iskoristili pojedini lokalni moćnici i uslišili Lazovićevu molbu da se vrati pištaljci – navodi SK.

Izvor:avaz.ba

error: Content is protected !!