Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je subotnji okršaj protiv Istre 1961 koji se igra na Poljudu od 19.05 u sklopu desetog kola SuperSport HNL-a.

Karoglan je debitirao na klupi Hajduka pobjedom protiv Rijeke u srijedu, a nasljednik Valdasa Dambrauskasa se nada da može nastaviti s pozitivnim rezultatima.

– Istra 1961 je sigurno dobra momčad, sviđa nam se što trener radi. Posljednja linija, vratar i dva vezna igrača su već dva mjeseca u procesu s trenerom i ja mislim da je njima ta prva faza igre najbolja u ligi. U ovom trenutku to najbolje rade. Mi smo jučer radili oporavak kroz taktiku i danas ćemo imati taktički trening. Sutra ujutro ćemo odraditi prekide, jer smo limitirani vremenom i moramo izvući maksimum iz toga. U ovoj utakmici moramo izvršiti zadata i otići na odmor puno pametniji, rekao je trener Karoglan.

Ne može računati na Awaziema Mikanovića zbog tri žuta kartona, no Karoglan ističe da ima dovoljan broj igrača u kadru.

– Moramo naučiti nekad i patiti jer jednostavno je od izuzetne važnosti da biraš moment kad ćeš iskočiti. Imamo solidan plan, i mislim da ćemo sutra ćemo ponizno i kvalitetno odraditi utakmicu u našu korist, zaključio je trene Hajduka.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!