Kapetan Rijeke Nediljko Labrović bio je gost emisije Radija Rijeke Pod stijenama Kantride.

Labrović je pozvan na okupljanje hrvatske U-23 reprezentacije koju je HNS oformio kako bi izašao u susret Kataru. Naime, domaćin skorašnjeg SP-a ostao je bez protivnika u predviđenom terminu, pa će sutra od 18 sati u Wiener Neustadtu hrvatska U-23 reprezentacija odigrati prijateljsku utakmicu protiv A reprezentacije Katara.

– To je nešto novo, to mi je prvo ovakvo iskustvo. Drago mi je što sam pozvan i što ću vidjeti neke dečke koje duže vremena nisam vidio. Sigurno jedno lijepo iskustvo, rekao je Nediljko Labrović u razgovoru s Robertom Ferlinom.

Riječki kapetan dobio je i pretpoziv izbornika Zlatka Dalića, pa je tako uz LivakovićaIvušića Kalinića, praktički četvrti vratar reprezentacije.

– Na meni je da se još više trudim i napredujem i da se probijem do treće pozicije, rekao je vratar Rijeke.

Rijeka je u ovu sezonu krenula katastrofalno, nakon deset kola na predzadnjem je mjestu sa samo šest bodova i gol razlikom 6:16. Jučerašnjim remijem 0:0 sa Šibenikom uspjela se maknuti s dna ljestvice, no posljednja Gorica koja ima pet bodova, ima i utakmicu manje. 

– Sami smo se doveli u ovu situaciju i ova dva tjedna će nam dobro doći da se malo regrupiramo, pojačamo treninge i da u drugi dio sezone uđemo jači i motiviraniji da uzmemo više bodova. Naravno da je čudno kad su lošiji rezultati, pogotovo kluba kao što je Rijeka. Nemam pravi odgovor na to, jednostavno smo pospano i uspavano ušli u sezonu, nema nikakvog opravdanja za to. To je sada prošlost, imamo dva tjedna za spremiti se i dati navijačima ono što žele, a to je Rijeku u vrhu. Hvala im na sjajnoj podršci kroz cijelu sezonu, a mi im moramo zahvaliti na najbolji mogući način, a to je da počnemo osvajati bodove i popeti se u gornji dom ljestvice, rekao je kapetan Rijeke.

Cijeli razgovor poslušajte na stranicama Radio Rijeke

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!