Na trkama XCC i XCO Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u brdskom biciklizmu (MTV) održanima u Gradišci 20. i 21. srpnja kojeg je organizirao BK „Izazov“ (CC Challenge) uz podršku Biciklističkog saveza Republike Srpske i Biciklističkog saveza BiH članica BK Ljubuški Dragana Matić bila je najbolja u konkurenciji osvojivši oba zlata.

Naša biciklistkinja ovim odličjima zaokružila je broj osvojenih titula državne prvakinje na 11.

U svojoj izjavi za Radio Ljubuški Dragana je kazala ” Osvojila sam oba zlata i to mi je ukupno 11 titula drzavne prvakinje, nije bilo lako, svaki put je to novi izazov u koji ulažem puno rada, kada je obrana titule u pitanju to je nekako veći zahtjev, naravno da sam sretna, osobito što svaki put pomjeram svoje granice uspjeh je stoga slađi. Puno bih se voljela zahvaliti na potpori ministrici financija Županije Zapadnohercegovacke Blagici Leko i gradonačelniku Ljubuškog Vedranu Markoticu koji su prepoznali moje rezultate.

Uz njih tu su i sponzori kojima se i ovim putem zahvaljujem: Bauer Balkan centar Zenica,ugostiteljskom objektu Krčma braće Petrović Zenica, In d.o.o.,ribogojilištu Salomon, Karliko Ljubuški, Ozone gym, MSI bike, Džajic commerce doo, Julius Meinl, Pivnici Laganini, kupalište Baščine, hotel Hum, autosalon MRM.”

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!