”Želim igrati s Cristianom Ronaldom. Igrao sam već sa sjajnim igračima kao što su Lionel Messi i Kylian Mbappe, ali s njim još nisam”, izjavio je Neymar za jedan francuski magazin.

Ronaldo je navodno prestao biti omiljen u Juventusovoj svlačionici i spominje se njegov odlazak iz kluba, posebice ne uspije li s tom momčadi osigurati nastup u Ligi prvaka. PSG se učestalo u istom kontekstu spominje kao jedan od klubova koji je dovoljno financijski moćan da ga dovede.

Neymar, koji je s PSG-om nedavno produljio ugovor do ljeta 2025. godine, navija za takav rasplet.

”Uskoro ću napuniti 30 godina i zadovoljan sam napravljenim u karijeri. Želio bih s Brazilom osvojiti Svjetsko prvenstvo, to mi je najveći san, ali i sve što mogu s PSG-om”, poručio je i dodao:

“Nikad nisam imao omiljeni europski klub, ni dok sam bio dijete. Nogomet sam gledao zbog zvijezda kao što su Zidane, Lampard, Rooney ili Beckham. To su tipovi igrača koje sam volio”, rekao je.

Govorio je i o najdražim utakmicama u karijeri.

“Svaka je posebna, a bilo je puno važnih utakmica i važnih trofeja. Utakmica s Atalantom prošle sezone bila je tako dobra. Bio sam jako sretan jer je utakmica bila vrlo emotivna. Što se tiče reprezentacije, na početku mi je bio najdraži debi protiv SAD-a jer sam postigao gol. Sa Santosom je to utakmica u kojoj smo osvojili Copa Libertadores, a s Barcelonom pobjeda u finalu Lige prvaka. U svakom klubu sam doživio važne trenutke”, rekao je Neymar.

Izvor:indeks.hr

error: Content is protected !!