Kao što se i moglo naslutiti po posljednjim izjavama koje su stizale iz tabora ovog kluba, premijerligaš FK Krupa je odlučio da napusti premijerligaško natjecanje.

Razlog leži u financijskim nemogućnostima da se uđe u novu sezonu.

“Mi nismo u mogućnosti dalje financirati ovaj stupanj natjecanja. Treba dovesti neke nove igrače, krenuti sa postavljanjem reflektora.

To su investicije koje mi ne možemo raditi i to smo rekli ljudima u Savezu. Krupa nikada ništa nije uradila protuzakonito i neće. Igrače smo redovno plaćali, izmirivali porezne i druge obveze. Nažalost, dalje nismo mogli”, rekao je Dragoslav Ilić iz FK Krupa za Sportdc, te dodao:.

“Prema propisima na naše mjesto treba doći klub iz RS-a. Je li to Leotar, Zvijezda 09, ili netko treći ne znamo. Taj posao nije u našem domenu. Sačekat ćemo odluku Nogometnog saveza Republike Srpske u kojoj ćemo ligi igrati. Da li je to četvrti stupanj natjecanja ili neki drugi, vidjet ćemo. Spremni smo da igramo Prvu ligu, ali ni to nije do nas. Što se igrača tiče nikoga nećemo ostaviti na cjedilu i tjerati iz kluba. Tko bude želio otići imati će tu mogućnost. Nikome nećemo praviti smetnje, naše obveze prema njima ćemo ispunjavati, a sigurno je da će mnogo željeti ići – zaključio je Ilić.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!