Na jugu Francuske istražitelji su u nedjelju navečer pronašli tijelo kojem su nedostajale glava i ruka. Prema pisanju francuskog lista “Le Figaro”, žrtva je vjerojatno 13-godišnjak koji je dva dana ranije pobjegao iz kuće u Marseilleu. Pozadina stravičnog zločina mogao bi biti sotonski ritual.

Prema novinskom izvještaju, muškarac je nazvao policiju jer je vjerovao da je u kući u Tarasconu vidio torbu u kojoj je bilo tijelo neke osobe. Kad su policajci stigli, kuća je bila prazna a pronašli su torbu s lešom.

Izvor upoznat sa slučajem rekao je za Le Figaro da su u kući otkriveni sotonski predmeti. Dječakovo tijelo je bilo raskomadano

Prema pisanju “20 minuta”, 13-godišnjak je očito bio na putu da vidi majku koja navodno živi nedaleko od kuće u kojoj je otkriveno tijelo.

Navodni počinitelj je 32-godišnjak koji je živio u kući u kojoj se dogodio zločin. Pobjegao je preko krovova, a policija ga je upucala nakon višesatne potrage, javljaju francuski mediji pozivajući se na Državno odvjetništvo. Ubijeni 32-godišnjak je ranije osuđivan zbog nasilja. Kad su ga te noći policajci upucali u Arlesu, navodno nije bio naoružan, prenosi Fenix magazin.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!